Naše usluge

Primarna orijentacija preduzeća je iznajmljivanje reklamnog prostora, a osim toga nudimo marketinške usluge poput kreiranja identita, vođenje marketing kampanja.

Bilbordi

Svakog dana, više od 80% ljudi izlazi iz svojih domova. Odlaze na posao, u škole, kod prijatelja, u kupovinu. Pređu u prosjeku 20 kilometara i na ulicama provedu više od sat vremena. Za to vrijeme, htjeli to ili ne, njihovu pažnju privlače bilbordi. Ovaj moćan medij sigurno obezbjeđuje brzu i efikasnu komunikaciju: bilborde je nemoguće izbjeći, upadljivi su i popularni. Uticaj bilbord kampanje drugačiji je od uticaja koji ima oglašavanje u novinama ili televizijskim reklamama: čitanje novina i gledanje televizije zahtijevaju aktivno učešće čitalaca ili gledalaca. Bilbordi su, jednostavno, prisutni na različitim mjestima i nemoguće ih je previdjeti, promijeniti kanal, okrenuti stranicu. Poruka koja je na njima viđa se ponovo iz dana u dan, sve dok ne ostane u sjećanju.

City Light

Osvijetljene i staklom pokrivene površine u užim centrima grada, sofisticiranim i modernim reklamnim porukama skreću pažnju mladih, mobilnih i obrazovanih ciljnih grupa. City light reklame svoju popularnost duguju faktoru osvjetljenja i kvaliteta. Backlight efekti i kreativne ideje povećavaju efektivnost ovog medija. City light panoi poboljšavaju urbani pejzaž svojom čistom funkcionalnošću i atraktivnim dizajnom, koji sami po sebi osiguravaju visok stepen vidljivosti. Bilo da je sastavni dio autobuske stanice ili samostalan, u svom oklopu: City light neposredno pokazuje svaku reklamu u pravom svijetlu.

Dizajn vaše kampanje

U našoj ponudi je takođe i izrada idejnih rješenja. U mogućnosti smo da vam ponudimo idejna rješenja plana relizacije vaše reklamne kampanje. Sugestije u vidu izabira lokaciji koje su najbolje za vašu ciljnu grupu. Izrada idejnog grafičkog rješenja je mogućnost koja je popratna opcija naše uslužne djelatnosti. Naša je dužnost dobra realizacija vaše reklamne kampanje i u skladu sa tim motivom naše zaposleno osoblje će učiniti sve da bi vi i korisnici vaših usluga bili zadovoljni našim uslugama.